Slovo od vrtca je enkraten in poseben dogodek, zelo čustven tako za otroke kot njihove starše. V četrtek, 25. 5. 2023, smo v kulturni dvorani priredili zaključno prireditev, s katero smo se želeli mini maturanti uradno posloviti od vrtca.

V prvem delu prireditve smo se predstavili z dramatizacijo Medvedek gre v šolo, v katero smo vpletli pevske in plesne točke ter predstavitev igrivih uric učenja angleškega jezika, v drugem delu pa smo se predstavili kot mini maturanti. Mini maturanti so od vzgojiteljic prejeli darilca, škatlice presenečenja in mape z likovnimi izdelki, delovnimi listi, priznanji in diplomami o sodelovanju v projektih v minulem šolskem letu.

Vse prisotne so nagovorili tudi gostje: vodja vrtca, ga. Tanja Kvar, ravnatelj OŠ in Vrtca Juršinci, g. Matej Sužnik ter župan Občine Juršinci, g. Robert Horvat.

Mini maturanti so ob tej priložnosti majčke in kape oblekli prvič, prav gotovo pa bomo v prihodnjih dneh v njih obiskali še mlajše vrstnike v vrtcu, se predstavili delavcem vrtca in šole, varovancem doma upokojencev, delavcem občinske uprave ter drugim občanom in ob koračnici še veselo zapiskali na piščalke.

Vzgojiteljice skupine Škrati: Darinka Benko, Nina Čeh Hrga, Valerija Mlinarič

(Visited 96 times, 1 visits today)